Maak ons Uw startpagina Maak ons Uw startpagina

 
 

ALGEMEEN

ALTCODES OP ALFABET

CONTACT

FACEBOOK

FOTO'S:

NIEUW

MOPPENTROMMEL

MUZIEK

OPROEPEN

TAIZ

TIPS

WEER

 

 
 

Zoeken? Toets CTRL + F en geef je zoekwoord in (in het voorbeeld hieronder groen)

Letters te klein? Toets CTRL + (in het voorbeeld hieronder paars)

 

Google

JONGERENWEBSITE.NL NU HET 17e JAAR THUIS OP JOUW NETWERK! = activiteiten > eigen kletshoekje in het forum (voor iedereen die zich jong voelt en geheel gratis)  > zoeken op adres, antwoordnummer, gemeente, plaats, postcode en telefoonnummer > antivirusscanners en spyware > auto kopen > bereken hier je nettoloon > vind je bijbaan > bioscoop (zoek je favoriete film) > buurtvereniging > dafverzamelaar > discotheken > dj verhuur > domeinnaam checken > feestagenda > feestideen > filenieuws > flitsinformatie >  ongeveer 100.000 foto's > geld verdienen > geloof > gokkast > gratis advertenties plaatsen > horoscopen > identitest doen als je niet precies weet welke opleiding je wilt doen > javascript, uitleg hoe je bijvoorbeeld de scrollbalk van je website een andere kleur geeft > jeugdkerken > jeugdzorg > jongerenactiviteiten > kaartje sturen > kalender > kinderpagina > korrelatie > muziek met verschillende genres, waaronder; aziatische, country, dance, gothic, jazz, klassiek/christelijk, nederlandstalig, salsa, slavische en synthesizer muziek, radio en videoclips > download hier je muziekspeler > ontslag > opleiding > oproepenoverzicht > ov-reisinformatie > relatie dating > rijlessen > routeplanner > school vakanties > sex > spelletjes > taiz waaronder 2200 taizfoto's en overzicht taizdiensten (ook jouw taizbijeenkomst kan hier gratis worden geplaatst) > tattoo's (veel tattoo foto's) > theater agenda > uit agenda > uitkering berekenen > veilig vrijen > weersverwachting en actuele temperaturen en radar > werk zoeken > woordenboek > zinloos geweld > ................. IN 3 TALEN; NEDERLANDS, DUITS EN ENGELS   >      >>                  >>>                        >>>>                              >>>>>                                    >>>>>>                                                                  >>>>>>>

 

 • Algemeen:

 

ABC:

Vanwege de laadtijd van het hoofdmenu heb ik besloten om de vele onderwerpen die er hier op de website staan onder te brengen in een nieuw menu, het heet "ABC". Dit zijn de meeste dingen die je in de blauwe bewegende balk hierboven ziet, zoals:

 • Adressen zoeken op o.a. nummer, naam, postcode, adres.......
 • Antivirusscanners en spyware
 • Bereken je nettoloon
 • Bioscoopagenda
 • Discotheken
 • Domeinnaam checken
 • Feestideen
 • Flitsinfo
 • Gokkast
 • Identitest
 • Javascripts
 • Muziek downloaden
 • OV-reisinfo
 • Routeplanner
 • Spelletjes
 • Theater
 • Veilig Vrijen
 • Wandeltochten
 • Werkstukken maken
 • Woordenboek
} Klik hiervoor in het menu hier linksbovenin op de knop "ABC"

Activiteiten, Feesten en Oproepen:

Je vindt ze hier links door op de knop "Activiteiten" te klikken. Voor dingen op uitgaansgebied is er ook een uitgaansmenu (klik op de knop "Uitgaan" hiernaast) met daarin onder andere alle films die per bioscoop worden uitgezonden, theatervoorstellingen, wandeltochten .... . De activiteiten en feesten van het eerstvolgende weekend vind je in de rechterkolom in het rode blok. De oproepen vind je onderaan deze kolom in het blauwe blok. Het is ook mogelijk om je eigen activiteiten, feesten en oproepen hier gratis te plaatsen. Dat kan met een gratis lidmaatschap. Meer info daarover vind je in de rechterkolom in het gele blok.

Bedankje: 

Ik wil een goede vriend van mij uit de omgeving Joure bedanken voor het opzetten van de fotoherman.tk in 2003, de voorloper van deze jongerenwebsite en het leren van de basiskennis. Verder wil ik iedereen die mij heeft geholpen met testen en het geven van tips bedanken voor hun bijdrage.

Begin:

Eind 2001 stond ik in de winkel om een computer te gaan kopen. Ze hadden een leuke actie: "Koop nu een computer en ontvang er gratis een printer bij". Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat moest ik daarmee? Een printer had ik al. Na een babbeltje met de verkoper besloten we als extraatje een scanner met korting te doen. Eerlijk gezegd had ik geen flauw benul hoe zo'n apparaat werkte en wat je er precies mee kon, maar goed om die paar centen was het ook zonde om te laten zitten.

Ik dus prutsen met dat ding en ja hoor, ik kwam erachter. "Verrek, dat is wel heel aardig. Dan kan ik die foto's nu ook op de computer kwijt". Dus ik ermee bezig.

Ondertussen gingen de feesten en bijeenkomsten gewoon door (natuurlijk wel op een lager pitje dan nu). Vrienden van me begonnen het door te vertellen aan de mensen die ook op de foto's stonden, dus die kreeg ik vervolgens bij me met de vraag: "Kun je die foto's ook naar ons sturen?" Dus ik, die nooit te beroerd is om voor een ander klaar te staan, wil dat best doen.

Een van deze bijeenkomsten was de nieuwjaarsreceptie van mijn vorige werkgever. Weer die vraag, dus ik zeg ze de foto's wel te willen mailen. Ik had ontdekt hoe je de foto's kon opslaan in word-documenten, dus dan zijn ze ook over te brengen naar anderen was mijn redenatie. Logisch toch? Omdat ik zelf toen nog geen e-mail en internet thuis had en het voor het werk was gebeurde dit dus via de mail van de werkgever. Toch had ik een beetje een raar gevoel erbij, dus ik besloot bij de systeembeheerder te informeren over de mogelijkheden. Die gaf groen licht, maar veiligheidshalve besloot ik het eerst naar 1 collega te mailen. Nou, dat viel mij nog eigenlijk best wel mee. Dat ding van mijn collega werd wel wat trager, maar goed, dat zijn computers van werkgevers wel vaker, zullen veel mensen ongetwijfeld met mij eens zijn. O.K. test geslaagd, tijd voor het grotere werk: "De foto's van de nieuwjaarsreceptie mailen naar de collega's van het hele bedrijf, want zij waren er ook bij geweest op de receptie. Dat ging zacht gezegd, wat minder soepel dan systeembeheerder me had verteld, want de hele mailserver heeft 2 dagen compleet lam gelegen. Diverse collega's klaagden al, dat er teveel werd gepraat binnen het bedrijf en te weinig uitgevoerd, dus die zeiden mij: "Herman, jongen, dit is nog nooit iemand gelukt. Nu moeten ze wel aan het werk en is er geen tijd om te kletsen".

In de loop van 2002 is hier internet gekomen. Eerst 2 jaar met een inbelverbinding. Alle foto's werden in het begin gescand en waren origineel boven de 2 MB, dus mailen bleek geen optie te zijn, want hotmail (toen de grootste) had maar slechts 2 MB maximaal. Met een inbelverbinding wil je dat dan wel laten. Een oplossing had ik niet op dat ogenblik.

In 2003 liep ik de maat tegen het lijf waarmee ik www.fotoherman.tk heb opgezet. Het idee was snel geboren en we besloten, dat ik de naam zou verzinnen en hij mij zou uitleggen hoe het allemaal werkte. Op 24 juni 2003 is deze website opgericht. De eerste tijd zouden we het samen doen om het na een poosje helemaal alleen te gaan doen. Ik zag al die dingen aan en was echt in vertwijfeling met mezelf of dit ooit wat zou gaan worden. Zoveel details en dingen waar je om moet denken als je een site bouwt, maar goed het is uiteindelijk dus toch gelukt.

Samen met deze maat heb ik toen een website opgericht met 30 MB gratis webruimte. Tot mijn grote verrassing, bleek al snel, dat er niet genoeg ruimte was en dus moest er uitbreiding komen.

Wat doe je dan, als klein particuliertje? Ik besloot om eerst alle gratis webservers door te spitten. Dat was een helse klus, maar ik heb alles netjes op een lijst gezet, dus dat was wel weer terug te vinden. Gelijk al bij de eerste testen ging het mis.

Ik was inmiddels net met de slideshows begonnen (eind 2003) en ik kreeg steeds reclame door mijn blokken als ik 50 MB gratis ruimte neerzette en het scherm vol reclame als ik meerdere gratis 30 MB-servers aan elkaar doorkoppelde. Dat zou betekenen, dat je nu dus een scherm vol reclame had gehad en ik denk niet, dat je daar op staat te wachten.

Begin 2004 realiseerde ik mij, dat ik gezien de resultaten niet langer op gratis servers kon blijven hangen.

Ik stelde mij de vraag wat ik in de toekomst hiermee wilde gaan doen en wat de mogelijkheden waren. Ik besloot met de uitbreiding de website uit te bouwen tot jongerenwebsite. Het is een groot succes gebleken. Om ook in de toekomst de grote hoeveelheden bezoekers op een goede manier te kunnen ontvangen is de website verhoogt naar onbeperkte webruimte en een onbeperkte dataverkeerlimiet. Tot en met januari 2006 werd er bijgesprongen met extra gratis servers, maar aangezien die onbetaald waren, knalden die er te pas en te onpas tussenuit, als er teveel dataverkeer op kwam, want dan raakte de zaak overbelast:

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

Of:

This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

Sindsdien zijn er geen storingen meer geweest.

Browsers en beeldschermresoluties:

De website is getest op verschillende beeldschermresoluties en browsers. In het verleden kwam het nog wel eens voor, dat de rechter kolom een heel eind naar beneden toe viel. Inmiddels is dit probleem bij alle browsers en beeldschermresoluties verholpen. De minimale schermresolutie waarbij de website volledig op het scherm komt is 1024 x 768 en dat komt neer op een scherm van 15 inch, maar ook voor de 14 inch-schermen is de website nog goed te volgen. Sinds 26 maart 2011 is het mogelijk om breedbeeldslideshows te kijken. Deze versie is een aanrader voor schermen vanaf 21 inch.

Contactadressen:

E-mailadres: info@jongerenwebsite.nl

Dit is het adres waarop je al je vragen, klachten, reacties, nieuwsbrieven, etcetera kwijt kunt.

Belangrijk: Alles aangaande deze website gebeurt schriftelijk!

Favorieten en startpagina: 

Ik hoor de laatste tijd steeds vaker, dat bezoekers deze website in hun favorieten hebben geplaatst of als startpagina hebben ingesteld. Ik maak graag van deze gelegenheid gebruik om iedereen die dit heeft gedaan hiervoor hartelijk te bedanken. Ook een bedankje voor iedereen die het gastenboek heeft getekend. Het wordt zeer gewaardeerd.

Foto's:

Ik zoek de nieuwste foto's. Waar vind ik die? KLIK HIER

Hier vind je foto's van feesten, activiteiten,  bijeenkomsten en van bezochte gebieden. Alles aangaande de nieuwste foto's vind je in het gele blok hier in de rechterkolom.

Wil je originele foto's ontvangen stuur dan een mail onder vermelding van het fotonummer. Dit kun je op 2 manieren achterhalen; 1. klik met de rechtermuisknop op de foto en kijk vervolgens bij "Eigenschappen". 2. Kijk linksonder de foto en noteer het fotonummer.

Het is geen probleem, als de foto's door anderen worden gebruikt. Het is gebruikelijk, dat bij de bronvermelding "Bron: jongerenwebsite.nl" wordt vermeld in geval van publicatie elders.

Alle foto's worden volgens een vaste werkwijze verwerkt. Hier wordt geen uitzondering op gemaakt! De verwerkingsvolgorde zal altijd in volgorde zijn van de punten die jullie opbouwen. Meer daarover vind je in het gele blok hieronder.

Er komen ook weleens verzoeken binnen om zelf een x aantal foto's uit te zoeken voor publicatie elders. Deze foto's worden door mij bewust toch niet zelf uitgezocht omdat ik van mening ben, dat de keuze hiervan het beste gemaakt kan worden door de redactie van het betreffende blad, folder of nieuwsbrief of iets dergelijks. Alleen verzoeken voor specifieke foto's worden in behandeling genomen. Wanneer dit gaat om originele foto's dan worden deze ergens op server 2 geplaatst. Je ontvangt een afhaalbericht met de plek waar je de door jouw bestelde foto's kunt afhalen.

"Ik zag de foto's nog niet op je site. Je kent me vast nog wel. Ik ben een donkerblond meisje, kun je even de foto's van mij en mijn vriendin opsturen?" Het antwoord is "Nee". Dat is niet raar bedoelt, maar het is voor mij niet te doen om alle foto's stuk voor stuk uit te gaan zoeken. Zodra de foto's online staan kun je de foto's wel ontvangen onder vermelding van het fotonummer.

Je hoeft je geen zorgen te maken, dat de foto's over een poosje zijn verdwenen van deze website. Alles wat hier wordt geplaatst blijft staan. Foto's, die wel zijn gemaakt en waarvan geen fotoserie openbaar staat kun je vinden in het gratis lidmaatschap. Jongerenwebsite.nl is een van de weingen waarop je nog foto's van bijvoorbeeld 8 jaar geleden kunt zien in complete fotoseries.

info@jongerenwebsite.nl. Ik zal het dan zo snel mogelijk voor je regelen. Geef in elk geval duidelijk het fotonummer door (bijvoorbeeld KW0123).

Foto's en werken met vensters met gebruikersnamen en wachtwoorden:

Voor organisaties die bang zijn voor openbaarheid van de foto's is het mogelijk om via een aparte gebruikersgroep toch foto's te kunnen kijken zonder dat iedereen erbij kan. Het is belangrijk, dat je als organisatie dit van te voren goed aangeeft, want daar zijn speciale gebruikersnamen met een wachtwoord voor nodig. Deze gegevens komen dan via aparte gele visitekaarten bij jullie terecht.

Foto's maken, wat komt er allemaal bij kijken?

Meer dan je denkt. Het is niet zo simpel als sommige mensen denken en al zeker niet in 5 minuten klaar.

De mensen; Met deze hobby kom ik overal en krijg ik te maken met alle soorten mensen. Het is dus heel belangrijk om goed met mensen overweg te kunnen. Kun je dat niet? Begin er dan nooit aan, want het is niet altijd koek en ei, want er zitten ook arrogante mensen bij en mensen met een grote bek. Ook dan is het belangrijk, dat je toch netjes met hun omgaat. Verlagen naar dat niveau is altijd verlies voor de anderen die het wel waarderen. Daar is best feeling voor nodig. Ik vraag de mensen altijd of ze het leuk vinden om op de foto te gaan voor zover mogelijk.

De visitekaarten; Tijdens het foto's maken is het ook heel belangrijk, dat er voldoende visitekaarten zijn. Dat is per feest en activiteit heel verschillend. Groepjes zijn er in alle soorten en maten. In geval van grotere groepen is het verstandig om bij een groepslid te informeren hoe groot de groep is waar hij of zij deel van uit maakt om ervoor te kunnen zorgen, dat toch iedereen de foto's kan bereiken. Vervolgens geef ik die hoeveelheid kaarten af. Elke onaangebroken stapel kaarten is 100 stuks. Door een stapel meerdere keren te delen en naast elkaar te leggen kan ik nagaan hoeveel kaarten er uit gaan. Alle visitekaarten worden hier zelf geprint in diverse kleuren.

Dataverkeer en webruimte; Als jullie hier op de website komen drukken jullie dataverkeer. Ik heb er dus voor gezorgd, dat dit in orde is. Hier is inmiddels onbeperkt dataverkeer. Als je bijvoorbeeld een foto download van 5 MB betekent, dat dus bijvoorbeeld 5 MB dataverkeer. Als ik foto's upload is dat ook dataverkeer. De webruimte is de plek die er nodig is om de bestanden neer te zetten. Zeg maar de ruimte die je ook hebt op je computer, alleen is dit dan op internet. Die webruimte is hier inmiddels ook onbeperkt gespreid over 4 servers.

De wisselwerking; Om een uitgebreide fotoserie te kunnen draaien met alles erop en eraan is het belangrijk, dat er overal toegang toe is. Daar zitten ook het podium, achter de couliezen, de plek waar men drank schenkt e.d. bij in.

De verwerking; Als de activiteit of feest is afgelopen ligt er hier nog een hele bult werk. Als je snel de eerste foto's wilt kijken is dat mogelijk met een gratis lidmaatschap. Dit is een tussenoplossing om mensen sneller toegang tot foto's te kunnen geven en geldt zolang de fotoseries niet af zijn. Verdere details daarover kun je lezen in het gele blok "Nieuwste Foto's" hiernaast. Het bouwen van een complete fotoserie van 150 stuks kost 5 uren. Alle foto's krijgen archiefnummers, worden bijgesneden, gaan door de kleurcorrectie, logo's, verkleind, slideshows van gemaakt, fotoserieachtergrond opbouwen, scrollbalkkleur opbouwen, doorkoppelingen bouwen, fotohoofdpagina opzetten met de knoppen die toegang geven tot de losse foto's en de slideshows, de tekst die je bovenin de blauwe balk ziet, subdomainen bouwen. Het stappenplan van de inhoudelijke fotoverwerking kun je vinden op het fotoonderdeel wat je rechtstreeks kunt vinden via domein www.fotoherman.tk. Daarnaast het helpen van mensen met hun gratis lidmaatschap. Hier zijn een elftal standaard berichten voor en per situatie ontvangen jullie daar zo nodig berichten van (in 2008 nog de nodige kinderziektes uit gehaald, die nu allemaal zijn opgelost). Alle foto's worden verwerkt in volgorde van punten die jullie zelf opbouwen (meer daarover staat in het gele blok).

Wat kost het als jij komt om foto's te maken? Daar heb ik een gesloten beurzenafspraak voor. De organisatie zorgt voor voldoende eten en drinken net als op mijn werk evenals de toegang om het optimaal te kunnen uitvoeren. Verder geldt, die het eerst komt die het eerst maalt. Geef je dingen dus tijdig door! Op het laatste moment kan er meestal niks meer worden geregeld, omdat er heel veel vraag naar deze hobby is.

Aanleveren adresgegevens feest of activiteit; Het komt ook voor, dat er mensen tijdens een feest komen vragen of ik ook bij een feest of activiteit van hun foto's wil maken. Dat kan, maar koppel het dan altijd wel even terug via de mail. Dat mag naar info@jongerenwebsite.nl of info@jongerenwebsite.net. Als je hebt gevraagd om een afspraak stuur dan in elk geval 2 weken voor die tijd even het adres, je telefoonnummer en dergelijke toe. Een flyer met deze gegevens is ook goed. Als ik dit niet weet komt het automatisch weer te vervallen en dan vis je dus achter het net. Dit even om teleurstelling te voorkomen.

Wat zijn op dit moment je grootste en kleinste fotoseries?

GROOTSTE 

KLEINSTE

Zanger Rinus en Debora 15.430 1 Verjaardag Diana 5
Oerrock Festival 11.843 2 Laurens' Verjaardag 10
De Vrolijke Strijders 8.199 3 Prepare to Dance 14
Het Drachtster Piraten Team 7.465 4 Tina haar verjaardag 16
Trouwfeest 7.365 5 Joost Verjaardag 21
Wereld Jongeren Dagen 6.135 6 Winterlicht 24
Gigantenfestival 6.009 7 Radio Eenhoorn 26
Collega 4.210 8 Michiels Verjaardag 30
CV de Lindelopers 4.018 9 Zomerfeest 32
Plaatselijk Belang Houtigehage 2.934 10 DE Jubileum 35
GROOTSTE SERIE OP 1 DAG: TROUWFEEST DANNY ♥ MARISKA 1.217 FOTO'S

Laadtijd:

Foto's hebben laadtijd nodig. Je moet je realiseren, dat een fotoserie tegenwoordig uit gemiddeld 150 foto's bestaat.

Elke foto is ongeveer 50 kb in gewoon formaat. In groot formaat is dat veel groter.

De eerste fotoseries hadden 50 foto's per serie. Iets wat een hoop extra werk met zich meebracht bij grote hoeveelheden en bovendien moesten jullie als bezoekers dan meer fotoseries open klikken en dat is natuurlijk minder gebruikersvriendelijk.

Ik heb ook getest met een fotoserie van 500 foto's. Het resultaat is dat de slideshows aardig vlot zijn, doordat de show begint te spelen zodra de eerste foto's zijn geopend, maar de losse foto's zijn een ramp. Dat duurt te lang, omdat er veel data moet worden geopend. Bij computers, die maar weinig virtueel geheugen hebben kan het systeem zelfs vastslaan (we noemen dit ook wel de trage computers). Bij computers met een gewone hoeveelheid computergeheugen wordt het systeem eventjes wat langzamer om zodra alles geladen is weer normaal te gaan draaien.

Links:

Heb je een leuke website en wil je worden gelinkt, dan kan dit. Je kunt jezelf linken op de website. Daarvoor kun je het gratis lidmaatschap gebruiken. Hoe dat werkt staat hierboven beschreven. Ben je al gratis lid dan kun je naar de rubriek "Links" om je eigen link te vermelden. Je mag ook het gastenboek tekenen.

Menu:

Je kunt het menu oprollen door rechts van de scrollbalk op de rand te gaan staan en met het pijltje alles naar links rollen. Uiteraard kun je op dezelfde manier het menu ook weer uitrollen.

Muziekspelers:

Hier kun je ook muziekspelers downloaden. Helemaal bovenin op deze hoofdpagina vind je het bruine muziekblok.

Plaatsing op de website (gratis):

Ook jouw activiteiten en feesten kunnen hier gratis geplaatst worden. En mailtje is genoeg. Verwerking geschiedt vanwege de drukte tegenwoordig zo veel mogelijk in runs. Dus meer van hetzelfde tegelijkertijd. Het is ook mogelijk om zelf je eigen spullen te promoten. Dat kan met het gratis jongerenwebsite.nl lidmaatschap.

Reacties en klachten:

Mochten er onverhoopt klachten en reacties zijn dan zijn deze van harte welkom. Echter een klacht die achter de rug om gaat, dus in de vorm van zonder medeweten roddelen, wordt hier niet als zodanig gezien.

Rechtstreekse onderdelen van jongerenwebsite.nl:

Misschien wist je al, dat er verschillende onderdelen van deze website ook bereikbaar zijn onder een rechtstreeks adres. Het leek mij een goed plan om ze ook op de hoofdpagina te beschrijven.

Jongerengroepen;

Ik begin met 2 jongerengroepen. Het zijn: HEARTBEAT uit Swifterbant en MOVEMENT uit Bolsward.

Allemaal zetten ze zich actief in voor de jongeren in hun omgeving. Ook jij bent er van harte welkom, dus ik zou zeggen, kom gerust eens langs. Ze zijn hier bereikbaar:

heartbeat.jongerenwebsite.nl

movement.jongerenwebsite.nl In memoriam; Frank

 

Autohandel- en Autopoetsen;

Voor in- en verkoop van een goede occasion en natuurlijk ook voor onderhoud. Vanaf een eenvoudige poetsbeurt inclusief wassen, het reinigen van de bekleding tot een totalcleaning van uw auto, motor, caravan of boot. Ook voor een teflonbehandeling kunt u natuurlijk bij ons terecht. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van autohandel- en poetsbedrijf Theun Tenge. De behandelingen worden uitgevoerd met kwaliteitsproducten. De werkwijze en vakkundigheid zorgen voor een optimaal resultaat.

autohandeltenge.jongerenwebsite.nl en www.autohandeltenge.nl

Bisdomactiviteiten;

Hier vind je veel verschillende jongerenactiviteiten georganiseerd door het jongerenplatform van bisdom groningenleeuwarden en de landelijke katholieke jongerenorganisatie.

bisdomactiviteiten.jongerenwebsite.nl

Dafverzamelaar;

Hij is dol op daf-modelbouw. Alle modellen maakt hij zelf. Inmiddels is het ruim 30 jaar geleden, dat hij met deze hobby is begonnen. Je hebt hem vast weleens gezien bij de hobbybeurs in het FEC in Leeuwarden. Je vindt er heel veel informatie over daftrucks, maar ook kun je veel lezen over de diverse dakars die zijn gereden:

dafverzamelaar.jongerenwebsite.nl In memoriam; Patricia

Dimmakseminar;

Heb je een grote interesse in zelfverdediging, messengevechten, krijgshaftige kunst, Dim Mak, Tai Chi, Ba Gua? Heb je een open geest, ooit gehoord van het leegmaken van je hoofd voordat je iets nieuws leert?Wil je meer weten over het menselijk lichaam, JA, kunnen je handen je genezen? Wil je weten hoe je de grote jongens de baas kunt? Wil je leren hoe je jezelf kunt losmaken van mensen die je vastpakken? En nog veel meer.....

Het onderdeel is geheel in het engels.

dimmakseminar.jongerenwebsite.nl

Hung Gar Malta;

Hung Gar is een van de populairste zuid chinese lichaamshoudingsystemen. Kracht, behendigheid, flexibiliteit, cordinatie en uithoudingsvermogen zijn psychische kwaliteiten die worden ontwikkeld. Concentratie, vastberadendheid, afvalligheid, vertrouwen en zelfwaardering zijn mentale kwaliteiten die het gevolg zijn van deze krijgshaftige kunst. Het onderdeel is geheel in het engels.

hunggarmalta.jongerenwebsite.nl en www.hunggarmalta.com

Jeugdkoor nder de toer;

Hier kun je onder andere opnames beluisteren van de optredens in de kerk. Ook kun je de tekst van de liedjes bekijken door op songteksten te klikken.

jeugdkoor.jongerenwebsite.net

Kraambed;

Dit gaat over de post partum depressie en post partum psychose, oftewel een depressie na de geboorte van je kind. Het erge ervan is, dat je jezelf volkomen kwijt bent. Het is allemaal erg ingrijpend. Het is de bedoeling om hier binnenkort ook een stichting voor op te gaan richten om lotgenoten met elkaar in contact te brengen:

kraambed.jongerenwebsite.nl

Kunstwerken;

Dashenka (daria) Malinovskaya schildert zelf en maakt prachtige tekeningen.

Bekijk gerust eens de slideshow van haar werken.

Dashenka Malinovskaya: * 26-04-1987 15-12-2009

Lieve Schat, Rust in Vrede!

dashenka.jongerenwebsite.nl

Minicooper;

De website van Bernard Hooghiemstra over minicoopers. In slideshow kun je veel verschillende minicoopers door de jaren heen voorbij zien komen.

minicooper.jongerenwebsite.nl

Noorman Drachten;

Hij is gek op het nederlandstalige lied. Je kunt hem op verschillende momenten beluisteren op de 100.00 en 101.40 FM vanuit het mooie plekje drachten in friesland.

noormandrachten.jongerenwebsite.nl

Piraten Team Friesland:

Op deze website kun je de opnames beluisteren van de jubileum uitzending van Piraten Team Friesland. Dit feest was op 19 juni 2010 live te beluisteren, met diverse artiesten in Spanga. Je kunt hier kiezen voor de opnames voor of na de processing.

ptf.jongerenwebsite.net

Sneekweekfm;

Een leuk verslag over de uitzending van sneekweekfm, leuke foto's en je kunt tijdens de sneekweek live meeluisteren via de streams op de website. Op de radio kun je sneekweekfm in omgeving Sneek vinden op FM 106.80. Ze hebben een paar zomers geleden een helemaal te gek interview gehad met 4-in-het-land presentatrice Vivian Slingerland.

www.sneekweekfm.nl

Sound Processing;

Een leuk filmpje over de Sound Processing Freak Day 2011 van Leif Claesson die de Omnia 9 demonstreert.

processing.jongerenwebsite.net

Taiz;

Bij de meeste organisaties die taizreizen organiseren is dit inmiddels wel bekend. Je vindt er een kleine 1500 foto's van taiz. Ook staat er veel achtergrondinformatie en een leuk kinderverhaal over broer Roger. Natuurlijk vind je hier ook de taizdiensten zoals die bij ons in nederland worden gehouden. Staat jouw taizdienst er nog niet tussen dan kun je contact opnemen en dan wordt er voor gezorgd, dat je gratis op de lijst komt. Je wordt ook op de hoogte gehouden van de taizweekenden. Dit onderdeel wordt sinds half 2007 ook doorgestuurd door de wikipedia (de online encyclopedie). Als je zoekt op 'taize' vind je deze tevens in de top 5 van de zoekmachines:

taize.jongerenwebsite.nl en www.taize.tk

Themakoor Balk;

Op deze website kun je de opnames beluisteren van Themakoor Balk
Deze opnames zijn gemaakt in de H. Nicolaaskerk te Sint Nicolaasga.

themakoorbalk.jongerenwebsite.net

Vuurspuwer;

Een maat van me is vuurspuwer. Organiseer je een leuk feest en wil je iets speciaals, vraag hem gerust. Hij heeft laatst nog opgetreden voor Circus Renz. Die wilden hem direct wel mee hebben  voor optredens:

vuurspuwer.jongerenwebsite.nl

Wereldjongerendagen;

Jongeren uit de hele wereld komen naar Sydney in Australi! Je vindt hier het grootste internationale jongerenevenement ter wereld; de wereld jongeren dagen! Samen met anderen in geloof. En groot feest van ontmoeting, groot en klein.

Veel lol maken, maar ook stil zijn en klein worden. Onvergetelijk en waardevol. Een gigantisch avontuur.

Alle foto's hiervan kun je hier vinden. Uiteraard gaat ook jongerenwebsite.nl dit weer geheel activeren, want alles wat je voor je naaste doet, heb je ook voor God gedaan. 

wjd.jongerenwebsite.nl

Zanger Rinus:

Wie kent hem niet? Onze eigen makker Rinus Dijkstra, beter bekend als Zanger Rinus met zijn liedjes "Met Marlous onder de douche", "Toeter toeter met Romana op de Scooter"..... Rinus heeft zijn eigen onderdelen hier op de jongerenwebsite en zijn ook rechtstreeks bereikbaar via 3 aparte domeinnamen: www.zangerrinus.be, www.zangerrinus.de en www.zangerrinus.net. Zangerrinus.be is Rinus zijn officile belgische domein, zangerrinus.de is rinus zijn officile duitse domein, zangerrinus.net is zijn officile fotowebsite.

rinusendebora.jongerenwebsite.nl / www.zangerrinus.be / www.zangerrinus.de / www.zangerrinus.net

Actieve storingen: 0 storingen

Website:

Deze website wordt volledig zonder inkomsten uit de website gedraaid. Deze website is niet commercieel en heeft als doel om dingen vlot te kunnen vinden en je herinneringen te geven.

Drijfveer is om iets te betekenen voor anderen. Anders gaat de stekker er hier uit.

Er komen hier veel reacties binnen. Dit is bijvoorbeeld een van de reacties: "Goedemiddag Herman,
Bij deze wil ik je even hartelijk bedanken voor de foto's van Marjan Berger die je mij hebt toegestuurd. Als je meer foto's hebt van haar optreden mag je die ook wel naar mij toesturen.
En als je een keer in de buurt van Haren komt; dan staat de koffie altijd voor je klaar."

FAVORIETE SPOT: ZE MOETEN ME HANGEN VOOR IK MET DRAAIEN STOP; LUISTEREN

Een andere reactie: "Beste medewerkers van Jongerenwebsite,

Graag wil ik bekendheid geven aan de Taizevieringen die we in Zwolle organiseren.
Wij organiseren in september, november, januari, maart en mei op de derde zondag van de maand een Taizeviering. In de Adventskerk. Om 19.00 u. ..."

"Hallo medewerker van de jongeren website,

ik zou graag contact willen met de fotograaf die afgelopen zaterdagavond bij de cd presentatie was van rene knol want zou graag een foto willen hebben die hij heeft gemaakt van mij en de vriendin .

Ik ben zelf ook fotograaf maar helaas is mijn canon camera defect en opgestuurd en had een ander leenstoestel die niet deugde heb er nog met hem over gehad en op barger compascuum met ron van dord heb ik ook nog met hem gesproken dus dan denk ik dat hij mij wel kent .

weet zo zijn naam niet meer maar heb nog gesproken afgelopen zaterdag met hem."

De site mag dan erg zijn gegroeid. Jongerenwebsite.nl zal zich in blijven zetten voor de kleine groepen. Al is het maar met het vermelden van je activiteit of feest in de jongerenwebsite.nl-agenda. IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM! Dus heb je een klein of groot feestje of activiteit: schroom niet en vraag gewoon. Ik probeer het zo goed en kwaad als het gaat in te passen. Ik blijf alles met gesloten beurzen doen. Dat betekent dat de organisatie zorgt voor het eten en drinken en ik geen geld vraag. Er zijn ook mensen, die nu roepen, ga gewoon geld vragen, maar dan filter ik juist de kleinen eruit en dat wil ik niet. 

Een paar jaar geleden is een hele goede vriendin en dafteamlid van ons overleden. Ze mocht helaas maar 37 jaren worden en laat een man en een jonge dochter na. De rillingen vliegen me weer over de rug. Jongens ook via deze weg heel veel sterkte! Klik HIER om er meer over te lezen. Afgelopen jaren heb ik verschillende overlijdens gehad. Ik vind dat hartstikke erg. Mij is pijnlijk duidelijk geworden hoeveel waarde een foto dan heeft. Het is iets tastbaars van iemand, die je misschien wel nooit weer terug ziet. Als ik de blije gezichten van de mensen zie, denk ik: hier doe ik het voor. Het gaat mij er niet om om er beter van te worden. ACTIVATE! RECEIVE THE POWER!

Een stuk respect naar elkaar toe is heel belangrijk. We zijn allemaal heel verschillende mensen, maar door elkaar te respecteren zoals we zijn en dat over en weer kunnen we heel veel voor elkaar betekenen en gaan er veel deuren open.

Sta je niet open voor iemand, die anders leeft dan jij, dan betekent dat hij of zij nooit een stukje van zijn of haar leven nooit met je zal delen, omdat je bevooroordeeld bent. Oordeel dus pas als je de mensen kent! Het uitwisselen van verschillende denkbeelden is helemaal niet erg en werkt juist verrijkend, maar laat elkaar wel in de waarde! Vooroordelen worden hier dan ook niet getolereerd.

De wereld had er heel anders uit had gezien als wij wat meer met elkaar deden dan tegen elkaar. Geef elkaar de levensruimte en je zult zien dat er een wereld voor je open gaat.

Het gaat niet om de buitenkant van de mens, maar om de binnenkant.


Er komen ook weleens wat negatieve berichten binnen, dus hieronder even een reactie daarop:

"Nou je mag ook wel weer eens beginnen met uploaden dit duurd veel te traag zo verlies je klanten!" Ten eerste is "duurd" met een "t" en ten tweede zijn er hier helemaal geen klanten, want alles wat hier staat wordt volledig gratis voor jullie gedaan. Waar vind je dat tegenwoordig nog in deze jachtige wereld waarbij iedereen eurotekens in de ogen heeft?

Of deze (bericht 418 van het gastenboek) "ZO SNEL MOGELIJK DE FOTO'S VAN BAS BUURTFEEST OP DEZE SITE! IEDEREEN WIL ZE NU ZIEN! IEDEREEN WACHT EROP! OPGELET ; WANTED PHOTO'S BAS! SUCCES MET HET BOUWEN ERVAN. VERWACHT DE FOTO'S MORGEN!"

Of deze: "Wat is dot foar een flauwekul kin net iens de fotoos sjen fan sneon. Kin dot net oos mejonge, derfoar kom ik net ien Stiensgea...Hodver.... Set die ftoos gewoan op de side !" Mooi opgezet he? Zoals je ziet wordt het keurig tegengehouden. Deze is van iemand die zich niet met eigen naam durft te vermelden, maar onder de fictieve naam "Klaas Vaak" en zo te lezen moeite heeft met de nederlandse taal. Bovendien denk ik dat "Klaas Vaak" op dat moment nog aan het bijkomen was van zijn kater, want op dat ogenblik had hij de eerste foto's kunnen zien via de tussenoplossing. Daarnaast is het voor hem volgens mij erg moeilijk om een geldig e-mailadres op te geven.

Jongerenwebsite.nl heeft enkele adviezen voor mensen als deze:

1. Maak gebruik van de tussenoplossing en kijk hiermee de eerste foto's. KLIK HIER
2. Geef jezelf een ongelooflijke dikke punter onder je eigen kont en kom hier vooral niet weer, want voor deze mensen is deze website absoluut niet bestemd!
3. Vertaling: Niet zo mekkeren. Anders had ik wel een geit gekocht.

Zoekmachines: 

Jongerenwebsite.nl is vanaf nu bij alle zoekmachines op plek 1 te vinden als je zoekt op "jongerenwebsite". Jongerenwebsite.nl krijgt de laatste tijd hier reacties binnen, dat de bezoekers dit eigenlijk geen zoeken meer vinden, zo goed is het te vinden, dus een compliment voor jullie. Ook zijn de subdomains erg goed te vinden. De reservedomein jongerenwebsite.net vind je vanaf nu ook op de eerste zoekpagina. Alle zoekmachines heel hartelijk bedankt voor de geweldige bijdrage in het vinden!

 
Altcodes op alfabet:
Alfabet:   Kaarten:  

Pijltjes:

A Alt 65   a Alt 97   Alt 3   Alt 16
Alt 182   Alt 131   Alt 4   Alt 17
Alt 142   Alt 132   Alt 5   Alt 30
Alt 183   Alt 133   Alt 6   Alt 31
Alt 181   Alt 160         Alt 60 <
Alt 143   Alt 134   Leestekens:   Alt 62 >
Alt 199   Alt 198   Alt 34 "   Alt 0155
      Alt 166   Alt 249   Alt 174
      @ Alt 64   Alt 0147   Alt 175
Alt 146   Alt 145   Alt 0148   Alt 18
B Alt 66   b Alt 98   Alt 39 '   Alt 23
      ƀ Alt 384   Alt 250   Alt 24
Ɓ Alt 385   Ƅ Alt 388   Alt 0145   Alt 25
Ƃ Alt 386   ƃ Alt 387   Alt 0146   Alt 26
ſ Alt 383   ƅ Alt 389   Alt 96 `   Alt 27
C Alt 67   c Alt 99   Alt 40 (   Alt 29
Alt 128   Alt 135   Alt 41 )      
Alt 184   Alt 189   Alt 91 [   Rekensymbolen:
Ɔ Alt 390         Alt 93 ]   Alt 37 %
Ƈ Alt 391         Alt 123 {   Alt 0137
D Alt 68   d Alt 100   Alt 125 }   Alt 43 +
Ɗ Alt 394   Ƌ Alt 395   Alt 44 ,   Alt 241
Alt 209/393   ƌ Alt 396   Alt 247   Alt 242
E Alt 69   e Alt 101   Alt 0132   Alt 22
Alt 144   Alt 130   Alt 45 -   Alt 61 =
Alt 210   Alt 136   Alt 126 ~   Alt 246
Alt 211   Alt 137   Alt 46 .   Alt 172
Alt 212   Alt 138   Alt 47 /   Alt 171
Ǝ Alt 398   Ə Alt 399   Alt 92 \   Alt 243
Alt 0128   Ɛ Alt 400   Alt 33 !   Alt 251
Ʃ Alt 425         Alt 19   Alt 253
F Alt 70   f Alt 102   Alt 58 :   Alt 252
Ƒ Alt 401   Alt 159/402   Alt 59 ;   Alt 42 *
G Alt 71   g Alt 103   Alt 63 ?      
Ɠ Alt 403   ƍ Alt 397   Alt 35 #   Smilies:
H Alt 72   h Alt 104   Alt 0133   Alt 1
      ƕ Alt 405         Alt 2
I Alt 73   i Alt 105   Leven:      
Alt 216   Alt 139   Alt 11   Temperatuur:
Alt 215   Alt 140   Alt 12   Alt 248
Alt 222   Alt 141   Alt 0134      
Alt 214   Alt 161   Alt 0135      
Ɩ Alt 406   ı Alt 213   Alt 15      

Ɨ

Alt 407                  
J Alt 74   j Alt 106   Muzieknoten:      
      Alt 173   Alt 21      
K Alt 75   k Alt 107   Alt 13      
Ƙ Alt 408   ƙ Alt 409   Alt 14      
L Alt 76   l Alt 108          
ƛ Alt 411  

ƚ

Alt 410   Diversen:        
Alt 156         Alt 176      
M Alt 77   m Alt 109   Alt 177   Alt 178
Ɯ Alt 412         Alt 179   Alt 186
N Alt 78   n Alt 110   Alt 180   Alt 185
Alt 165   Alt 164   Alt 191   Alt 187
Ɲ Alt 413   ƞ Alt 414   Alt 191   Alt 187
O Alt 79   o Alt 111   Alt 191   Alt 187
Alt 226   Alt 147   Alt 191   Alt 187
Alt 153   Alt 148   Alt 191   Alt 187
Alt 227   Alt 149   Alt 217   Alt 188
Alt 224   Alt 162   Alt 28      
Alt 157   Alt 155   Alt 192   Alt 200
Alt 229   Alt 228   Alt 193   Alt 202
      Alt 0156   Alt 194   Alt 203
Ɵ Alt 415   Alt 167   Alt 195   Alt 204
Ơ Alt 416   ơ Alt 417   Alt 196   Alt 205
Ƣ Alt 418   ƣ Alt 419   Alt 197   Alt 206
P Alt 80   p Alt 112   Alt 218   Alt 201
Alt 231   Alt 232   Alt 7   Alt 9
Ƥ Alt 420   ƥ Alt 421   Alt 8   Alt 10
Q Alt 81   q Alt 113   Alt 207   Alt 254
R Alt 82   r Alt 114   Alt 208   Alt 219
Ŕ Alt 340   ŕ Alt 341   Alt 127   Alt 220
Ŗ Alt 342   ŗ Alt 343   Alt 168   Alt 223
Ř Alt 344   ř Alt 345   Alt 0166   Alt 0172
Alt 169                  
Ʀ Alt 422                  
S Alt 83   s Alt 115            
Ś Alt 346   ś Alt 347            
Ŝ Alt 348   ŝ Alt 349            
Ş Alt 350   ş Alt 351            
Alt 352   Alt 353            
Ƨ Alt 423   ƨ Alt 424            
Alt 225                  
$ Alt 36                  
T Alt 84   t Alt 116            
Ţ Alt 354   ţ Alt 355/427            
Ť Alt 356   ť Alt 357            
Ŧ Alt 358   ŧ Alt 359            
Alt 0153   ƪ Alt 426            
Ʈ Alt 430   ƭ Alt 429            
U Alt 85   u Alt 117            
Alt 154   Alt 129            
Alt 234   Alt 150            
Alt 235   Alt 151            
Alt 233   Alt 163            
      Alt 230            
Ũ Alt 360   ũ Alt 361            
Ū Alt 362   ū Alt 363            
Ŭ Alt 364   ŭ Alt 365            
Ů Alt 366   ů Alt 367            
Ű Alt 368   ű Alt 369            
Ų Alt 370   ų Alt 371            
Ư Alt 431  

ư

Alt 432            

Ʊ

Alt 433   Ʋ Alt 434            
V Alt 86   v Alt 118            
Ɣ Alt 404                  
W Alt 87   w Alt 119            
Ŵ Alt 372   ŵ Alt 373            
X Alt 88   x Alt 120            
      Alt 158            
Y Alt 89   y Alt 121            
Alt 237   Alt 236            
Alt 0159/376   Alt 152            
Ŷ Alt 374   ŷ Alt 375            
Ƴ Alt 435   ƴ Alt 436            
Alt 190                  
Z Alt 90   z Alt 122            
Ź Alt 377  

ź

Alt 378            
Ż Alt 379   ż Alt 380            
Alt 381   Alt 0158/382            
Ƶ Alt 437   ƶ Alt 438            
 

 

Nieuwste foto's:

De nieuwste foto's staan hier bovenin, de oudste onderin. Klik op de foto van de serie die je wilt zien!

Zanger Rinus staat hieronder op plaatsnaam op alfabeth: KLIK HIER

 

Enkele vragen van bezoekers over deze fotohobby:
1. Hoeveel tijd kost het maken van 1 fotoserie? 5 uren per serie van 150 foto's
2. Kan ik vlak na mijn feest een deel foto's kijken? Ja, dat kan via de tussenoplossing. Hoe? KLIK HIER
3. Kun je ook op ons feest komen? KLIK HIER VOOR DE MOGELIJKHEDEN
BELANGRIJK: HET GAAT HIER NIET OM DE SNELSTE TIJD, MAAR WEL OM PRACHTIGE HERINNERINGEN VOOR JE TE MAKEN.
Alle (ruim 150.000 foto's) kun je nog steeds vinden via de knop "Fotoarchief" hierboven en daar komen de series die nu nog in de fotoverwerking zitten bij.

Het is geen probleem, als foto's of filmpjes of andere inhoud door anderen worden gebruikt mits het niet commercieel is. Alles hier mag gratis worden gedownload. Het is gebruikelijk, dat bij de bronvermelding "Bron: www.jongerenwebsite.nl" wordt vermeld in geval van publicatie elders. Ook het gebruik van foto's met logo volstaat als bronvermelding. Waarom deze toestemming? Veel mensen weten het niet, maar volgens de wet is het zonder toestemming van de auteur downloaden van werk zoals foto's en muziek, conform het auteursrecht verboden. Het was weer eens in het nieuws: KLIK HIER. Het stukje komt van het Dagblad van het Noorden. De foto's hier zijn iets wat je gratis wordt aangeboden. Er blijken helaas mensen te zijn die denken, dat bronvermelding niet voor hun geldt en zich hier dus niet aan houden en dan komt het voor, dat ze zonder bronvermelding bijvoorbeeld op facebook komen, waarna het mogelijk is dat zij deze foto's voor reclamedoeleinden (oftewel hun eigen beurs) gaan gebruiken. Dat is de reden, dat er met ingang van 2015 nieuwe watermerken zijn op de foto's. Wil je ergens een origineel van hebben stuur dan even een bericht naar info@jongerenwebsite.nl of reageer via het chatgedeelte van Herman Hooghiemstra op facebook.

Volgt In de fotoverwerking

Deel foto's te zien via de tussenoplossing

Online
     
V

<--- Deze serie vind je in het archief (www.fotoherman.tk/www.fotoherman.net) onder deze letter zodra de jouwe af is

A

Drachten - Amstel Team Drachten

(in het Amstel Team Drachten overzicht series 13 en 14 - volgen)

Het Amstel Team Fotoarchief bekijken: KLIK HIER

G

Surhuisterveen/Stiens - De Gelaarsde Kat @ Alpacamundo en Doniastate

(in het gelaarsde kat overzicht series 5 en 6)

Het Gelaarsde Kat Fotoarchief bekijken: KLIK HIER

R

Z

Zanger Rinus

Almelo - It Hookhuus (wordt zangerrinus.net serie 230)
Deurne - 9Zero Festival (wordt zangerrinus.net serie 224)
Drachten - Smelne FM (wordt zangerrinus.net serie 228)
Drachten - Rinus wordt 50 (wordt zangerrinus.net series 230 en 231)
Geluwe - Gilwe Ontspoordt (wordt zangerrinus.net serie 229)
Gennep - Caf Restaurant De Dragonder (wordt zangerrinus.net serie 232)
Haaren - Zaal Het Gemak (wordt zangerrinus.net serie 221)
Kortrijk - Kamping Kitsch Club (wordt zangerrinus.net serie 227)
Leek - Landgoed Nienoord (wordt zangerrinus.net serie 225)
Musselkanaal - Feestcaf De Gelegenheid (wordt zangerrinus.net serie 233)
Oisterwijk - The Inside (wordt zangerrinus.net serie 220)
Roermond - Solar Festival (wordt zangerrinus.net serie 226)
Schijndel - City Theater (wordt zangerrinus.net serie 222)
Winschoten - Caf Dommering (wordt zangerrinus.net serie 223)

Het Zanger Rinus Fotoarchief bekijken: KLIK HIER

G

Oudkerk - Gigantenfestival 2019

(in het gigantenfestival overzicht series 55 tot en met 59)

Het Gigantenfestival Fotoarchief bekijken: KLIK HIER

O

Ureterp - Oerrock Festival

(in het oerrock overzicht series 120 tot en met 133)

Het Oerrock Fotoarchief bekijken: KLIK HIER

B

Drachten - 60e Verjaardag Berend Booi

(in berend overzicht serie 1 en 2)

D

Drachten - Het Drachtster Piraten Team

(in Het Drachtster Piraten Team overzicht series 67 tot en met 71)

Het Drachtster Piraten Team Fotoarchief bekijken: KLIK HIER

V

Drogeham - De Vrolijke Strijders 2018

(in het Vrolijke Strijders overzicht series 65 tot en met 70)

Het Vrolijke Strijders Fotoarchief bekijken: KLIK HIER

C

Foxhol - CV De Lindelopers Prinsenwisseling 2018

(in het CV De Lindelopers overzicht series 49 tot en met 51)

Het Lindelopers Fotoarchief bekijken: KLIK HIER

Zoek je nog oudere fotoseries of wil je meer informatie over de foto's ga dan naar www.fotoherman.tk of www.fotoherman.net.

 
 

Muziek:

BELUISTER OOK GERUST EENS DE STREAMSTATIONS MET DIVERSE MUZIEKGENRES:

 
 

 

Oproepen:

 

ADVERTENTIES OP FACEBOOK MET JOUW SPULLEN? - JE KUNT DIT UITZETTEN!

GOLFBALLEN

FLORIADE-VOORSTEL GRONINGEN STAAT VOL MET VAN INTERNET GEPLUKTE FOTO'S

ZANGER RINUS BOEKEN

ATTENTIE: VOORKOM INTERNETBANKIEREN FRAUDE

 

ADVERTENTIES OP FACEBOOK MET JOUW SPULLEN

Facebook plaatst vanaf 2015 advertenties
LET OP: JE KUNT DIT UITZETTEN!
Je hoeft Facebook niet te sluiten, je kunt ook bij facebook alles zo uitzetten, dat ze geen gebruik maken van je foto's voor reclame- en andere doeleinden zoals het zonder toestemming door spelen aan derden.
Handel als volgt:

 1. Ga naar het pijtje helemaal rechts bovenaan

 2.  Kies vervolgens "Instellingen en Advertenties".

 3. Kies "Externe site`s "

 4. Klik op "bewerken" en zet het toestaan op "NIEMAND"

 5. Kies "Advertenties en vrienden"
  Voer ook hier stap 4 uit.

 6. Klik op:
  "Advertenties gebaseerd op je gebruik van websites of apps buiten Facebook"

 7. Klik op "European Digital Advertising". Nu opent een nieuw venster, want je komt nu op een website die waakt over je rechten waarop allemaal bedrijven staan die gebruik maken van cookies e.d. die ze op jouw computer plaatsen. Het duurt even voordat de pagina alles geladen heeft, dus wanneer je niets ziet verschijnen heb even geduld en scroll dan naar beneden.

 8. Kies "Persoonlijke Instellingen".

 9. Helemaal onderaan kun je alles uitzetten aanvinken "alle bedrijven uitzetten"

Succes !

**

GOLFBALLEN

Hallo,

Hierbij doe ik een oproep aan iedereen:

Wie heeft er nog 2de hands golfballen en wil daarvan af?

Ik neem ze graag van je over.

Bel of e-mail mij voor een afspraak.

Telefoon: 06-45227130
jemaintiendrai@hotmail.com

Vriendelijke groeten Joost

**

FLORIADE-VOORSTEL GRONINGEN STAAT VOL MET VAN INTERNET GEPLUKTE FOTO'S

**

ZANGER RINUS BOEKEN

Wil je Rinus boeken neem dan gerust contact op met Dennis van Easy Bookings. Meer informatie over hoe je hem kunt boeken vind je hier: http://rinus.dijkstra.easybookings.nl/.

Zanger Rinus en Fotoherman kun je veel samen verwachten. Alle foto's van Rinus kun je vinden via www.zangerrinus.net.

**

ATTENTIE: VOORKOM INTERNETBANKIEREN FRAUDE

Dat is het kopje van onderstaand spammailtje, wat uiteraard erg toepasselijk is, want betreffende mailer, of beter gezegd fisher, doet dit dus zelf. Ik heb het bericht volledig in tact gelaten inclusief de link. Als je erop gaat staan kun je zien, dat hij leidt naar een aparte server, die helemaal niks te maken heeft met in dit geval de ABN Amro bank.

Ga hier nooit op in! Door het invullen van jouw gegevens op deze servers geef je ZELF deze mensen toegang tot jouw vertrouwelijke gegevens.

Waarom gebeurt dit dan na 2 jaar nog steeds dagelijks? Omdat er nog steeds mensen zijn die er toch in trappen en daarom ook dit waarschuwingsbericht.

Dan nog 2 mededelingen voor de phishers zelf, want ook jullie zullen dit ongetwijfeld lezen: 1. Het heeft geen zin om deze mailtjes naar dit mailadres te sturen, want ze gaan linea recta richting de afvalbak. 2. Ga eerst eens een cursus nederlands volgen, want iemand die zo'n sollicitatie doet bij een bank komt geen eens aan een eerste werkdag toe.

'Geachte klant,

Vanwege zorgen, voor de veiligheid en integriteit van de ABN AMRO rekening hebben
we uitgegeven dit waarschuwing.

Het is onder onze aandacht gekomen dat uw ABN AMRO-account informatie moet worden
geactualiseerd als onderdeel van onze voortdurende inzet om uw account te beschermen
en om het geval van fraude te verminderen op onze website.
Als je zou kunnen neem 5-10 minuten uit uw online ervaring en uw persoonlijke gegevens

zul je niet tegenkomen eventuele toekomstige problemen met de online service te werken.

Zodra u hebt bijgewerkt uw account registreert uw ABN AMRO-account dienst zal
niet onderbroken worden en zal verder als normaal.


Om uw ABN AMRO Records, klik hier

Opmerking: Om veiligheidsredenen, zullen wij uw ip-adres, de datum en tijd te nemen.
Opzettelijke fout ingangen zijn strafrechtelijk nagestreefd en aangegeven.


Groet,
ABN AMRO ONLINE
Copyright 2014
, ABN AMRO NEDERLAND. Alle rechten voorbehouden.'

 

 

 

Tips:

Onder andere:

UITGAANSTIPS

HET KASSAMEISJE

DE VERGELIJKINGSWEBSITE VOOR JONGEREN

WIL JIJ OOK GELD VERDIENEN?

STRALINGSVELDEN RADIOFREQUENTIES BEKIJKEN?

EIND-EXAMENJAAR

HET KASSAMEISJE

JoostdeVries
Het kassameisje

Het kassameisje Betty woont in het dorpje Meerzicht. Betty zit vast aan haar eigen woonplaats door de aandoening agorafobie. Elke dag werkt ze in de supermarkt. Omdat ze anders is, valt ze nogal op bij vooral haar leeftijdsgenoten. Elke dag slikt ze beledigingen, pesterijen en vernederingen. Tot ze daar op een dag op een brute wijze een einde aan maakt. Ze is het zat en ze weet dat ze niet kan vluchten. Daarom zet Betty de aanval in en dit loopt vreselijk uit de hand. Zij is vanaf dat moment geen slachtoffer meer, maar dader. Een opeenvolging van gebeurtenissen is het gevolg.

Een stukje uit het boek:

De jongeman begon te rennen, steeds harder steeds sneller. Zijn hart klopte in zijn keel en hij voelde zuur opkomen zo uit zijn maag. Zweet druppelde van zijn voorhoofd over zijn wenkbrauwen heen. Hij liep trap naar trap op omhoog. In een flits zag hij zo nu en dan de klokkentoren van de kerk dichterbij komen. Het was vlak voor 12.00 uur 's middags en hij vroeg zich af hoe het zo ver had kunnen komen. Zijn belaagster zat vlak achter hem, hoewel ze een vrouw was voelde hij zich enorm bedreigd. Hij kon haar voetstappen in de gehorige kerktoren horen galmen. Soms leek het door het galmen alsof de voetstappen hem al ingehaald hadden. De kerktoren was het hoogste gebouw van het dorp en hij dacht daar veilig te zijn. Maar de kerktoren was niks anders dan een doodlopende route. Er was slechts n manier om weer beneden te komen en die weg werd versperd door een aanstormende woedende razende vrouw. Hij had nog 4 trappen te gaan, en daarna kon hij nog een klein stukje hoger via een paar houten gammele ladders. Hij wist dat er straks een einde kwam aan die gammele ladders. Maar wat kon hij doen?

De jongevrouw stormde als een briesende merrie de trappen omhoog, Ze kon de ademhaling van de jongeman horen. Hij was buitenadem of in angstige paniek. Zij zelf had nergens last van. In haar hand had ze een rijzweepje beet. Het handvat van de rijzweep was bezweet en ze bedacht wat ze allemaal wel niet kon doen om die jongeman eindelijk mores te leren.
Nog even en ze was bij hem, de kerktoren hield nu eenmaal een keer op...

Meer informatie: http://www.boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=5228 

**

DE VERGELIJKINGSWEBSITE VOOR JONGEREN

Jongeren willen steeds vaker de nieuwste snufjes. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om met geld om te gaan. De nieuwste Playstation, Iphone of Macbook zijn niet meer weg te denken. Daarnaast zijn er ook nog vaste lasten die maandelijks afgeschreven moeten worden. Hoe weet je dat je de beste deal hebt?

SUM.nl kan je hierbij helpen. SUM is een onafhankelijke vergelijkingssite gericht op jongeren.  Je kan op SUM.nl je energieleverancier, internet aanbieder, telefoonabonnement, autoverzekering en je Zorgverzekering Vergelijken. Er is dus geen reden meer om een dure abonnement of verzekering af te sluiten nu je weet dat je via SUM kan vergelijken. Door je eigen persoonlijke behoeftes toe te voegen komt er een duidelijk overzicht en wordt de beste deal voor jou getoond.

Sum.nl  de snelste weg naar de beste deals.

**

WIL JIJ OOK GELD VERDIENEN?

Dit is geen grap. Ik doe er zelf ook aan mee en je krijgt echt uitbetaald. Ook meesparen of meer informatie: Klik op de oranje knop.

 

Wat is MoneyMiljonair?

MoneyMiljonair is een online spaarprogramma. Je wordt genformeerd over leuke aanbiedingen die precies aansluiten bij jouw interesses. Dit kunnen nieuwe producten zijn, maar ook kortingsacties. Voor het lezen van deze e-mails ontvang je parels. Plaats je ook nog eens een bestelling, dan ontvang je extra parels.

Helemaal gratis

Registratie bij MoneyMiljonair is geheel gratis. MoneyMiljonair ontvangt geld van haar adverteerders, waarmee de leden betaald kunnen worden. Word GRATIS lid, ontvang direct 100.000 parels ( 1,25) en win een reischeque t.w.v. 500 euro bij Sunweb!

Een aantal feiten

- MoneyMiljonair bestaat 8 jaar
- MoneyMiljonair is actief in Nederland en Belgi
- MoneyMiljonair werkt samen met 250 partners
- MoneyMiljonair is het best betalende spaarprogramma van Nederland


Waar wacht je nog op? Meld je GRATIS aan en begin met het sparen van parels!

Ik wens ook jou veel spaarplezier toe.

Met vriendelijke groeten,

De webmaster van jongerenwebsite.nl

**

Wilt u ook gebruik maken van de mogelijkheden van Richard (man in het wit) kijk dan gerust op zijn hyve: raf82.hyves.nl

**

STRALINGSVELDEN RADIOFREQUENTIES BEKIJKEN? KLIK OP DE AFBEELDING

**

EIND-EXAMENJAAR

Bijna een jaar geleden kwam ik via google voor het eerst terecht op 
jongerenwebsite.nl. Zelf ben ik een (actieve) jongere en erg bekend met
veel websites voor jongeren en scholieren, maar deze kende ik nog helemaal
niet.

Zo'n klein half jaar geleden heb ik bij gebrek aan informatie over
examenreizen, scholierenfeestjes en andere leuke dingen voor
examenleerlingen, een website opgericht hierover. Met deze volledig
reclame-vrije/niet-commercile site proberen we leuke informatie aan
scholieren over te brengen. De basis van alle dingen van onze website is
dat het vooral leuk moet zijn. Maar door onze informatie dragen we gelijk
een beetje bij aan het maken van studiekeuze, het verhogen van
participatie op school en proberen we scholieren te motiveren voor school.
Toevallig kwam ik net weer op jongerenwebsite.nl terecht en toen besefte
ik me dat een samenwerking tussen onze sites best leuk kan zijn, want de
informatie sluit precies aan bij de doelgroep.
Groet, Pieter

**

**

**

 

 

 
 

Het Weer:

 

Tijd op kaart + 1 uur. De bijna live buienradar van Europa door Meteox

 

 

All Rights Reserved. Copyright 2003-2019 http://www.jongerenwebsite.nl